28.3.09

Brings back memories 2

Kalau nak tau, inilah kerja saya masa kecik-kecik dulu. Mengecat kuku... haha, tula akibatnya bila asyik berkawan dengan perempuan...

Masa tu baru beli highlighter, pastu tengok iklan budak-budak perempuan main dengan alat mengecat kuku dalam iklan tv... time tu takde duit nak bli benda-benda tu semua, jadi gunalah highlighter. berkilat, seronok tengok, tapi sebab tangan tak berapa seni, kotorlah semua jari-jemari... haha...

Sekarang dah tak buat dah, tapi tadi tengah boring-boring tengok movie, amik whiteboard marker, cat kuku tu...

lawa gak... hehehe...

4 comments:

  1. smgtnye..kaler kuku..hihi..dulu time skola pon aku penah wat camtu..hee

    p/s:sng hilang ke gne marker? =p

    ReplyDelete
  2. haha, btol2...

    ada syarat kalau nak senang hilang... guna whiteboard marker... pastu jangan lama2 apply, takut bila kering nanti ada masalah.

    ReplyDelete
  3. best, tapi jgn sampai kene jari, takut x tanggal.

    ReplyDelete

Yang Setia Padaku

Masih Setia Bersamaku