18.3.09

alamak, kena tagged la pulak!


Ini adalah gambar ke 6 dari folder ke 6 dalam folder my pictures. em.. saya student tempat ni, International Islamic University Malaysia. Dah 6 tahun saya kat sini. Bila lah nak grad. Masa dulu ingatkan dapat study kat gombak sampai grad, rupanya kne pindah kuantan waktu sem 2. tak pela.. bukannya kuantan tak best, jauh dari rumah je... nanti sambung lagi...

ha, sambung sket... kat uia ni ada beberapa kawan-kawan dari al-amin yang satu batch dengan saya. kami gelar diri sebagai dg-9. susah gak nak come up dengan nama tu. antara kawan-kawan yang masih blajar kat sana adalah:


1. afira indera luthfi (dulu cts skrg dah jd ict)
2. muhammad nidzamuddin azhar (nursing)
3. mohd afiq mohd yusoff (pharmacy), bekas ketua pelajar sekolah saya
4. mohd shamsul hassim (engineering), ada kedai makan aladdin yang kat ampang. nasi bryani gam johor memang sedap.
5. mohd azri azman (engineering). Azri ni special, sebab ada dua kerakyatan. g-8 dan dg-9. haha, senior time skola rendah, satu batch time skola menengah, junior kat u. hehe...
6. sakinah halimi (nursing). kitorg pangge kak long sebab dia yang paling tua antara semua banaat a.k.a sister kat generasi kitorang.
7. farah syahidah ahmad zohri (biomed), lebih dikenali sebagai faroha
8. sharifah aishah al-sagoff (medic), one of our non-malaysian students.
9. halimatun syakirah omar (hs)
10. nor syazana zulkifli (laws)
11. nor ain zulkifli (hs kot), adik syazana, kenal dorang dua dari tadika lagi
12. farhana hasbolah (econs)
13. aina shahirah shahrel (econs)
14. noor syazana ramlan (engin)

aisehmen, ramai yang dah saya lupa course dan ejaan nama penuh mereka. tapi rasanya ni je kot yang saya tau. dah lama tak update dengan members.

rasanya banyak lagi pengalaman yang tak diceritakan, tapi setakat ini sajalah.

nak tag sape eh... szakief la... yati... asma'... afzan... sulha... hehe... yang lain pernah merasa kena tag, jadi x yah la ye... hehe...

sekian...

updated: thanx faroha sbb betulkan info... hehe...

5 comments:

  1. tapi tak seramai budak kisas, izuddin @ sambest

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. meh nk bwt pmbetulan,ana mmg biomed,xde kot2.. ;P

    syaz zul,laws ye,bkn irk..

    syaz ramlan,engin

    farah hasbolah xde kt uia,die dlu blaja kt nilampuri,klantan..

    wokeh,tu je yg ana tau..skian..=)

    ReplyDelete

Yang Setia Padaku

Masih Setia Bersamaku