1.4.09

Asma'

Wah, Asma' dah buka blog private.... dia cume invite org2 tertentu saja, agaknya untuk mengelakkan diri dari destructive comments ke atas dirinya. I'm not invited, hehe...

P.S: nak buat satu gak la...

6 comments:

  1. tak tahu siapakah gerangannya Asma' tu...dan tak kisah pun...cuma xperlu buat destructive comment tu...kesian die...

    ReplyDelete
  2. manusia kan macam-macam perangai, biasala yang overcriticize... asma' tu kira kakak kepada en. ariff ni... baya saya la...

    ReplyDelete
  3. apa maksud destructive comment tu?

    ReplyDelete
  4. hehe.. ape cakap2 tentang ak ni? ehm, blog private tu bukan sebab komen la aizdn.. just some stories tak leh share ngan org len.. hehe.. jangan mara kalo tak jemput.. still, menentukan arah untuk bacaan sume.. =)

    ReplyDelete
  5. hehe... x marah, sebab dah dapat tgk haritu...

    ReplyDelete

Yang Setia Padaku

Masih Setia Bersamaku