13.5.09

Hari ke-12

Dah 12 hari kat sini rupanya...

Semalam memang best... tiba-tiba dapat code baru yang betul-betul membantu input validation... jadi masalah yang selama ni memeningkan kepala, terjawab juga. nak dijadikan cerita, formula panjang yang selama ni diamalkan dapat jadi kurang. terlupa yang kita boleh limit rotation number guna mod (tak sia-sia blajar AnT). Subhanallah, kalau ilham tu Dia nak beri, Dia akan beri.

Hari ni nak buat coding untuk edit button pula. Pastu nak betulkan sket validation untuk delete button. Heh, seronok buat kerja ni. Patutlah ramai yang amik ICT.

No comments:

Post a Comment

Yang Setia Padaku

Masih Setia Bersamaku