15.5.09

hari ke-14

Semalam memang tak best. masa balik, terlepas laluan biasa sebab tak sabar, jadi kene buat u-turn jauh. pastu bila sampai, keluar dari kereta, tengok bumper kereta terbuka. skru yang sebelah kanan tu tercabut. entah macam mana boleh tercabut pun tak tahu.

balik tu sambung lagi buat program. dah nak siap dah. lega. tapi since banyak masa lagi, jadi ingat nak tambah fungsi lain. nak tengok dulu nak tambah apa.

ni tengah abeskan lah ni, entah kenapa tak leh run subroutine yang satu ni. sigh~

2 comments:

  1. ada orang cabut ke skru tu?tah2 ada pencuri besi nak try cabut?

    rilex la..prof next week baru ada...enjoy la dlu :P

    ReplyDelete

Yang Setia Padaku

Masih Setia Bersamaku