18.5.09

hari ke-15

Tak dapat rupanya berjumpa prof, kerana sudah pergi outstation. Busynya seorang insan bergelar professor. Tak mengapa, janji projek siap, tapi v1 baru. Tak banyak benda menarik berlaku hari Jumaat lalu, except kak farah dah buka blog ni, pastu pegi tengok blog Aini Syahidah.

Hari ni nak mula v2. Nak cuba command untuk print worksheet ni. Pastu nak tengok kalau boleh convert program ni daripada Excel pergi ke web. Nanti time fyp pun nak create application gak. Baru ada kepuasan, sebab kalau bina aplikasi, lagi ramai orang boleh guna daripada produce research paper.

No comments:

Post a Comment

Yang Setia Padaku

Masih Setia Bersamaku