28.5.09

Hari ke-23

Semalam buat report mini projek. Pendek sangat, macam tak ada isi. Dahla kene tulis omputih. Lagi takde idea nak tulis apa. Tak taulah apa boleh buat lagi. Tengok Pokemon Master Quest sampai habis, episod 276. Pasni nak sambung Pokemon Advanced, ada lagi 150+ episod.

Tadi baru lepas jumpa dekan. Dapat penambahbaikan terbaru dalam projek, baru ada lebih matematik sikit. Tapi masih matematik mudah, bak kata En.@Dr. Salihi. Tapi best, sebab satu fakulti nak gunakan, jadi kena buat betul-betul. Tak sia-sia ada basic programming. Visual Basic dalam Excel ni sangat best, sebab boleh buat games.

Oklah, nak sambung kerja.

No comments:

Post a Comment

Yang Setia Padaku

Masih Setia Bersamaku