29.5.09

Hari ke-24

Semalam petang agak sibuk, sampai hampir tak dapat nak entertain siapa2 yang minta tolong. Semalam kena lipat brosur. 50 keping semuanya, tapi best, sebab sambil-sambil lipat, dapat tengok cerita.

Pagi tadi bangun 6.30. Tiba-tiba kaki kanan kejang (simpul biawak, urat mengecut, bukan sebab otot). Syukur sebab fadhil ada kat situ, jadi minta dia tolak jari kaki ke belakang sampai kejang tu hilang. Pergi kerja pun lambat hari ni, jam 7.30. Tapi since tak jammed, sampai lah sebelum pukul 8.

Hari ni cuma nak update portfolio, blog ni, dan report-report industrial training dan mini project.

No comments:

Post a Comment

Yang Setia Padaku

Masih Setia Bersamaku