18.6.09

Hari ke-38

Semalam buat report, tapi tak habis. Bosan juga bila tak ada kerja nak dibuat di ofis ni. Tu yang membusykan diri buat report. Memang minggu-minggu last ni buat report jela... Kak Farah menghilang, pegi ofis Kualiti. Ramai pula yang cari dia semalam.

Semalam dapat duit sumbangan pihak sekolah sebab buat cerpen masa form 5 dulu. Memang dah tak ada inspirasi macam dulu-dulu. Bila baca semula cerpen tu, macam tak percaya saya yang tulis. Ada sedikit sesallah meninggalkan dunia sastera ni, semata-mata nak tumpu dunia logik.

Tak tau lah hari ni nak buat apa... sigh...

3 comments:

  1. banyak duit...leh blanja pasni :P

    ReplyDelete
  2. wah..sape yang dapat seribu untuk cerpen tu?best2

    ReplyDelete

Yang Setia Padaku

Masih Setia Bersamaku