22.6.09

Hari ke-40

Jumaat lepas ada beberapa event yang menarik untuk dikongsi. Pagi tu saya meluangkan masa menjadi macam bellboy kat hotel tu. Asyik keluar masuk lab hantar student PhD Prof kamal yang nak jumpa beliau. Kemudian, Prof bag sedikit lecture tentang macam mana FEM boleh wujud. Bukan sejarah, konsep. Pastu dapat lunch dengan Prof. Memang best, macam lunch dengan Datuk (Datuk A - sila lihat blog bertajuk datuk ABC). Petang tu, dapat belajar fotokopi (takdelah belajar pun, cuma tekan satu butang je, sebab sume setting dah diset.)

Hari ni nak sambung report mini project lak. 1st draft industrial training report dah siap. Nak tunjuk kat prof dulu untuk dapat pengesahan.

No comments:

Post a Comment

Yang Setia Padaku

Masih Setia Bersamaku