2.7.09

Hari ke-47 & 48

Selasa lepas dapat siapkan sket report mini project.

Semalam dapat hantar report industrial training kepada sv untuk evaluation.

Tadi masa nak datang UKM, hujan dari rumah. Bila sampai UKM saja, hujan macam tak pernah turun. Tpi langit mendung lah... Hari ni nak sambung buat report mini projek. Eh, banyak lah pulak mende nak isi. Aduih... pening!

Aargh!

(Semalam baru bertekak dgn org yg rapat dgn saya, pastu die buat2 diam, so saya hangin satu badan, sampai nak tido pun tak boleh. So hari ni tak ada mood nak tulis banyak-banyak)

No comments:

Post a Comment

Yang Setia Padaku

Masih Setia Bersamaku