27.2.10

Mental Block

Ini perkara serius.

Saya tak dapat menumpukan perhatian kepada final year projek kerana apa yang terfikir dalam kepala otak ni sebab asal bukak komputer je, nampak website cari duit.

Banyak lagi benda tak setel, macam intro, appendices, dsb yang rata-ratanya boleh disiapkan dalam minggu ni juga. Adus, esok nak jumpa Dr. Bakhram...

Orang mesti kata set balik prioriti... Dah set dah, tapi ni jugak yang berlaku. Nak buat ayat pun jadi payah.

Adus... Masalah...

P.S: Korang nampak tak iklan maxis kat bawah post ni? Silalah tekan.

6 comments:

  1. Wah, ada orang tak tidur? insyaallah ana wat.

    ReplyDelete
  2. boleh. selepas selesai semua solat sunat, kasi penutup dengan solat sunat 3 rakaat :p

    ReplyDelete
  3. bagus darus...anda mampu menjwb soalan tersebut dengan baik..

    ReplyDelete

Yang Setia Padaku

Masih Setia Bersamaku